Avondvierdaagse Franeker 2024

Avondvierdaagse Franeker 2024

Het is dit jaar alweer de 64e keer dat de Avondvierdaagse Franeker wordt georganiseerd. Deze keer op maandag 3 t/m donderdag 6 juni. Het wandelevenement kent twee afstanden; 5 km en de 10 km. De deelnemers starten om 18:00 uur bij Sporthal De Trije in Franeker.

03 juni 2024 - 06 juni 2024

1. Selecteer je afstand / tijdvak

Kies hieronder eerst je afstand / tijdvak. Let goed op dat er nog voldoende plek is voor het aantal plaatsen waarvoor je een reservering wilt maken.

2. Captain informatie

Voer hieronder wat informatie in over je groep. Na het afronden krijg jij als captain login gegevens zodat je je groep kan samenstellen.

Vul een geldig e-mailadres in zodat we kunnen controleren of we al een captain kennen met dit e-mailadres. Als dat zo is, dan kan je direct verder. Zo niet, dan hebben we wat extra informatie nodig.
Om er zeker van te zijn dat de ingevoerde data klopt vragen we je graag om het vorige veld (E-mail) hier nogmaals in te voeren.
Om er zeker van te zijn dat de ingevoerde data klopt vragen we je graag om het vorige veld (Wachtwoord) hier nogmaals in te voeren.